massage producten Quality first

Massageproducten

Massage olie, Thaise kruidentempels en scrubzout.

De massage oliën waarmee het meeste gemasseerd wordt zijn zoete amandelolie, massage olie op paraffine basis, massagebalsem, druivenpit en abrikozenpit olie.

Huidtype

Stem de massage olie af op het huidtype van uw klant. Kies voor zoete amandel olie bij een droge huid en voor druivenpitolie bij een vette huid. In het geval dat uw gast een notenallergie heeft, biedt druivenpit olie tevens uitkomst.

Afwasbaar

Met massage oliën op paraffine basis kunt u na afloop gemakkelijker het lichaam afwassen dan wanneer een natuurlijke massage olie wordt gebruikt. Echter alleen met natuurlijke oliën voedt u de huid. Om natuurlijke massage olie gemakkelijker af te wassen kunt u kiezen voor zoete amandel olie afwasbaar.

Massagerecept exotische massage

Voeg 20ml. Sandelhout, 12ml. bergamot, 12ml. Ylang Ylang en 6ml. geranium olie toe aan 10 liter massage olie.