Enzymen

Een enzym is een eiwit, dat een bepaalde reactie versnelt, vertraagt, start of stopt; een katalysator. Een enzym maakt een chemische reactie in of buiten een cel mogelijk of versnelt deze zonder daarbij zelf verbruikt te worden of van samenstelling te veranderen. Wel verbindt het enzym zich tijdens de reacties met het substraat, dat is datgene wat met de stofwisseling of vertering een reactie aangaat. Dit gebeurt voor elk enzym op een eigen manier, doordat elk enzym reactiespecifiek is.

"Biologisch actief"

Zo worden de Kuisproducten genoemd die enzymen bevatten. Er zijn enzymen die eiwitten afbreken (proteasen), enzymen die vetten afbreken (lipasen) en enzymen die zetmeel afbreken (amylasen). Kuisen met micro organismen en enzymen is eigenlijk een logisch gevolg vanuit het milieu. In de natuur vormen zij de natuurlijke basis van recyclage, wat wij kuisen zouden noemen. Dankzij kuisen met enzymen-rijke reinigingsproducten daalt de infectiedruk op een bedrijf en het helpt tegen huisstofmijt allergie.

Biomix 7-in-1

Onze Biomix 7-in-1 is een kwaliteitsvolle geconcentreerde biologische reiniger op basis van enzymen. Toepassingen : In de keuken: voor de afwas, reinigen van ovens, dampkappen, friteuses,werkbladen enz. Sanitair: badkamer, lavabo's, tegels, bad, toilet, enz. Buitenshuis: kunststof en houten tuinmeubels, zonneschermen. In de garage: auto's, moto's, caravans, PVC.

Biomix 7 in 1 - Quality first

Gebruiksaanwijzing:

Verdunningen: Zwaar bevuilde oppervlakken zoals friteuses, bakovens, kookplaten, bbq enz.: 20%.
Reinigen van muren, keuken, werktafels, sanitair, en tuinmeubels: 10% Reinigen van lichtbevuilde oppervlakken zoals keramische vloeren, natuursteen, tegels enz.: 3 tot 5%

Eigenschappen:

Eigenschappen: Biologisch afbreekbaar, onbrandbaar, niet vluchtig, niet toxisch, sterk geconcentreerd, zeer voordelig. Vergemakkelijkt uw H.A.C.C.P. methode.